Koronavírus Baranyában

2020.04.17. 18:05

Nyolcmilliós értékű adományt kapnak az idősotthonok a Bock Borászattól

Az Ökumenikus Segélyszervezettel együttműködve a Bock Borászat több mint ötezer darab Bock Kékszőlőmag Mikroőrleményt és Tablettát juttat el a koronavírus-járványban legjobban veszélyeztetett időseket gondozó szociális intézményeknek. A nyolcmillió forint értékű adomány átadása már húsvét előtt megkezdődött.

Zs. K.

– Fontosnak tartom, hogy a jelenlegi helyzetben a lehető legtöbben összefogjunk, hogy a járvány hatásait minden, a rendelkezésünkre álló eszközzel, megoldással enyhíthessük. Fontos az egészséges táplálkozás szerepe is, ezáltal az immunrendszer hatékony működésének segítése, főleg a legjobban veszélyeztetett korcsoportok esetében. Ehhez tudnak jól hozzájárulni kékszőlőmagból készült termékeink – hangsúlyozta Bock József, a Bock Borászat tulajdonosa.

A Bock Borászat a Pécsi Tudományegyetem és a Szent István Egyetem szakembereinek bevonásával, több éves kutatómunkával fejlesztette ki a villányi kékszőlőmagból készülő étrend-kiegészítő termékcsaládot, amely segíti a szervezet természetes ellenálló képességének megőrzését.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!