"Pécsvárad, én így szeretlek!”

2020.05.22. 18:40

A helyi közösséget szólítják most meg

A pályázaton nemcsak pécsváradiak vehetnek részt, hanem bárki, aki meg szeretné osztani emlékeit a várossal kapcsolatban.

M. R.

A helyi közösséget tekinti a legnagyobb értéknek a város Értéktár Bizottsága, a mostani helyzetben pedig különösen fontosnak gondolják, hogy megszólítsák a lakosokat, erősítsék a helyi identitástudatot, éppen ezért egy felhívást tettek közzé „Pécsvárad, én így szeretlek!” címmel.

A pályázaton nemcsak pécsváradiak vehetnek részt, hanem bárki, aki meg szeretné osztani emlékeit a várossal kapcsolatban.

Gászné Bősz Bernadett-től, az Értéktár Bizottság elnökétől megtudtuk, hogy gyakorlatilag semmilyen megkötés nincs a beérkező alkotásokkal kapcsolatban. Nem számít, hogy milyen régen történt az esemény, amelyre jó szívvel gondolnak vissza a résztvevők, ahogyan az sem, hogy ezt milyen formában osztják meg. Készülhetnek rajzok, fotók vagy szöveges művek, a lényeg, hogy ezek a történetek valamilyen módon Pécsváradhoz kapcsolódjanak.

A pályamunkákat a [email protected] e-mail-címre várják június 15-ig, a beküldött alkotásokat a város különböző kommunikációs felületein fogják megjeleníteni.

Képünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!