közlekedés

2020.06.26. 15:09

Váltószerkezeti hiba miatt csak Kelenföldig járnak a pécsi vonatok

A váltószerkezetek meghibásodása miatt nem járnak a vonatok Ferencváros és a Keleti pályaudvar, illetve Ferencváros és Kőbánya-Kispest között – közölte a Mávinform pénteken az MTI-vel. A probléma hatással van a pécsi vonatközlekedésre is.

MTI

Budapest, 2016. szeptember 23. Kelenföld vasútállomás 4. vágányára megérkezik a MÁV Start Zrt. Budapest Déli pályaudvaráról Martonvásárra tartó zónázó személyvonat modern szerelvénye. MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba *************************** Kedves Felhasználó! Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemû – különösen szerzõi jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó készítõje közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelõssége e körben kizárt.

Forrás: MTI/MTVA/Bizományosi

Fotó: Jászai Csaba

A közleményben azt írták, emiatt a Budapest-Győr, a Budapest-Pécs és a Budapest-Kunszentmiklós-Tass-Kelebia vonalon, továbbá a Kőbánya-Kispest-Székesfehérvár közötti G43-as vonatok jelentős késéssel közlekednek.

A győri és a székesfehérvári G43-as vonatok, valamint a pécsi vonatok Kelenföldig közlekednek és onnan indulnak vissza.

A Budapest-Kunszentmiklós-Tass-Kelebia vonalon a vonatok Ferencvárosig közlekednek és onnan indulnak vissza – áll a közleményben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!