drávaszerdahely

2020.08.25. 11:28

Játékot hirdetett a település a gyerekeknek

A község polgármesterétől megszoktuk már, hogy mindig kitalál valami olyasmit, amivel a falu kitűnik a többi település közül. Legutóbb például a házak előtti árkok hídjaira festették fel a házszámokat, hogy a mentő, tűzoltó, rendőr, vagy éppen a futár könnyebben odataláljon a megadott címre.

Zs.K.

Forrás: Shutterstock

Fotó: Pressmaster

Drávaszerdahely a veszélyhelyzet alatt is példát mutatott, hiszen a rászoruló családok a helyi kisboltban napi limittel vásárolhatták meg az alapvető élelmiszereket. Alpár György polgármester most egy érdekes játékkal jelentkezett, melyre az óvodás és iskolás korú gyerekeket invitálta. Pár napja ötven számot rejtettek el Drávaszerdahely belterületén, a gyerekeknek pedig az a feladatuk, hogy megkeressék ezeket és a polgármesteri hivatalban a talált számot vagy számokat leadva értékes nyereményeket kapnak cserébe.

A községvezető elmondta, már az első este körülbelül a felét megtalálták a gyerekek, de a hátralévő számokért is érdemes kutakodni, ugyanis minden számhoz tartozik egy-egy ajándék, mint például harkányi étteremben és a helyi boltban beváltható vásárlási utalvány, készpénz, vagy napijegy a drávacsepelyi Hosszú-tóra. Segítségképpen Alpár György lapunknak elmondta, például a temetőben még nem jártak a gyerekek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!