mecseknádasd

2020.10.07. 08:14

Önkéntesek teszik rendbe a temetőt

A közelgő mindenszentek ünnepére szeretnék rendbe hozni Mecseknádasd mindkét temetőjét. Mindezt társadalmi munkában tennék meg, éppen ezért a feladatra önkéntes segítőket keres az önkormányzat.

M. R.

A tervek szerint október 10-én, szombaton az alsó sírkertet tisztítanák meg, egy héttel később, október 17-én pedig a felső temető kerülne sorra. Az önkormányzat arra kéri a résztvevőket, hogy aki tud, hozzon magával bozótvágót, metszőollót, gereblyét és egyéb szükséges szerszámokat. Minden segítőnek egy tál meleg ebéddel köszönik meg a munkát a szervezők, éppen ezért regisztrálnia kell annak, aki meg tud jelenni a programon.

Jelentkezni a takarítás előtti csütörtökig lehet a [email protected] e-mail-címen vagy a település közösségi oldalára küldött üzenetben. A gyülekező mindkét nap reggel nyolc órakor lesz, október 10-én a ravatalozónál, október 17-én pedig a Szent István-kápolnánál várják majd az önkénteseket.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!