Koronavírus Baranyában

2020.11.16. 10:25

Ennyi volt, bezárt a pécsi óriáskerék

Nem forog már az 50 méter magas szerkezet. Vasárnap ment az utolsó kör. Lehet, még kinyitnak.

bama.hu

Egy hete írtuk meg, hogy nem igazán elégedett a forgalommal az óriáskereket üzemeltető cég – ez derült ki az ügyvezető, Horváth Mihályné szavaiból. Nem kellett sokat várni, hiszen vasárnap este közölte a cég a Facebook-oldalán, hogy lehúzzák a rolót. Egyelőre nem végleges a dolog, mert a járványhelyzetre hivatkoznak.

„A járványhelyzetre való tekintettel a Hungary Diamond Wheel tulajdonos-üzemeltetője úgy döntött, hogy 2020. november 16. hétfőtől a pécsi óriáskereket, határozatlan időre bezárja.

Érdemes Facebook oldalunkat továbbra is figyelemmel kísérni és követni, itt osztjuk majd meg a fontosabb információkat a kerék újranyitására vonatkozóan. Vigyázzunk egymásra„ – zárták a közleményüket.

A cég vezetője, Horváthné korábban azt közölte lapunkkal, a vírushelyzet miatt a megszokott őszi-téli időszakhoz képest sajnos gyengébb a forgalmuk, mint máshol. Úgy fogalmazott, még némi derűlátással, hogy egyelőre az adventi vásárban bíznak, de kérdés, hogy a megrendezését a koronavírus engedi-e majd – fogalmazott az ügyvezető.

– Talán a hétvégék jobbak, illetve az első, az október 23-i hosszú hétvége volt elfogadható. Győrben sokkal többen voltak, sokkal jobb volt a forgalom.

Nos, most egy ideig, nem forog a kerék tovább.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!