Szívesen fogadják a felajánlást

2020.11.17. 18:38

Idén is felállítanák a mindenki karácsonyfáját Szentlőrincen

Az adventi időszakban a korábbi években immár hagyományosan vasárnapi gyertyagyújtást tartottak Szentlőrincen.

Tóth Viktória

Egy pécsi kertben kivágták és helyére szállították az idei Mindenki Karácsonyfáját

Fotó: Dunántúli Napló

A gyertyagyújtások mellett többek között Mikulástúrát, karácsonyi vásárt, több koncertet és műsoros estet is szerveztek. A programok előkészítésében és lebonyolításában is szerepet vállaltak a város civil szerveződései. Az idei év az adventi időszakban is más lesz, mint a többi. A járványhelyzetben a kormányzat által bejelentett járványügyi intézkedések nem teszik lehetővé a különböző rendezvények, adventi vásárok megtartását. Ám az ünnepi hangulatot, az adventi miliőt mégsem szabad hagyni elveszni.

A város önkormányzata adventkor idén is felállítja a mindenki karácsonyfáját az Eszterházy Egészségközpont előtti téren. Az önkormányzat legalább 10 méter magas fenyőt szeretne feldíszíteni, amihez lakossági felajánlásokat is várnak. Kérik, ha valakinek áll a kertjében olyan kivágásra ítélt fenyő, ami meglátása szerint alkalmas lehet, jelezze a művelődési központ telefonszámán.

Képünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!