Koronavírus Baranyában

2020.11.13. 08:49

Ismét házhoz viszik a könyveket az olvasókhoz

Bólyban zárva tart az Erzsébet Vigadó, a Városi Könyvtár, a Helytörténeti Múzeum, az Ifjúsági Ház, valamint a Magonc Tanoda.

W. K.

Forrás: Shutterstock

Mint ismeretes, a Kormány döntése szerint 2020. november 11. és december 11. között a szabadidős létesítmények (mozi, edző- és fitneszterem, uszoda, játszóház, muzeális intézmény, könyvtár, közművelődési intézmény, közösségi színtér, integrált kulturális intézmény) látogatása és használata tilos. Tilos rendezvényt, kulturális eseményt, karácsonyi vásárt, bármilyen gyűlést szervezni, illetve tartani. Ennek értelmében Bólyban a tegnapi naptól zárva tart az Erzsébet Vigadó, a Városi Könyvtár, a Helytörténeti Múzeum, az Ifjúsági Ház, valamint a Magonc Tanoda.

– A Városi Könyvtár folytatja könyv házhoz szállítási szolgáltatását. Könyvrendelés, egyeztetés a [email protected] e-mail címen, illetve a +36-30/380-7088-as telefonszámon lehetséges – hívja fel a figyelmet az Erzsébet Vigadó.

Az óvoda, valamint a kollégium konyháján a helyben fogyasztás szünetel, ebéd csak elvitelre kérhető, előzetes megrendelés alapján.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!