mosolyra fel!

2020.11.10. 16:35

Még keressük a legcukibb baranyai gyerekeket

Idén ősszel a Dunántúli Napló és a bama.hu ismét útjára indította immár hagyományos, népszerű Gyermekmosoly fotópályázatát, amelyen a megye legédesebb arcú gyermekeit keressük.

T. V.

Az előző években több száz pályázat érkezett játékunkra, és több tízezer szavazatot adtak le olvasóink a mosolygós gyerkőcökre. Idei versenyünk online fordulója október 26-án kezdődött, ezen a napon 12 órától november 12. 12 óráig lesz lehetőség az online nevezésre és szavazásra hírportálunkon. Így azt tanácsoljuk, hogy aki még szeretné, minél hamarabb nevezze be gyermekét a versenyünkre.

Nevezni két korcsoportban (0–3 éves és 4–7 éves) lehet, a kategóriák első három helyezettje értékes Libri könyvcsomagokat kap. Már eddig is sok pályázat érkezett hírportálunkra, és több ezer szavazatot adtak le a gyerekekre. Baranya megye számos községéből kaptunk már nevezést, így például Lánycsókról, Vajszlóról, Szederkényből vagy Gyódról. S a városok közül például Pécsről, Siklósról, Harkányból, Szigetvárról vagy Mohácsról is.

A pályázat szabályai közül a legfontosabbak a következők: a játékban csak Baranya megyében élő családok vehetnek részt, egy fotón csak egy gyermek szerepelhet – ikrek esetében kérjük a külön pályázást. A feltöltött fotó mellett kérjük, pontosan töltse ki az űrlapot, és adja meg, melyik kategóriába (0–3 vagy 4–7 év) szánja gyermeke nevezését. Egy szavazó egy Facebook-profillal képenként egy szavazatot tud leadni. Ha úgy gondolja, sikerült elkapnia a pillanatot, amikor gyermeke felvillantja legtündéribb mosolyát vagy éppen grimaszát, ne habozzon, nevezzen versenyünkre! S mozgósítsa ismerőseit, és szerezzen minél több szavazatot, hogy az Önöké legyen az értékes Libri könyvcsomagok egyike!

Az online forduló tehát hamarosan lezárul, a pályázatnak azonban még ekkor nem lesz vége. November 16-tól az online szavazások eredménye szerint a kategóriánként legjobb 30 gyermek képe hármasával megjelenik majd napilapunkban egy szavazószelvényen. Így tehát a játék a Dunántúli Naplóban folyatódik a további értékes Libri nyereményekért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!