Siklós

2020.12.08. 16:59

A baranyai vitézek is meglepték az óvodásokat

Mikuláscsomagokkal támogatták az egyik siklósi óvoda gyermekeit a Vitézi Rend Baranya Megyei „Zrínyi Miklós” Székkapitányságának tagjai.

Zs. K.

Pénteken délelőtt hatalmas meglepetés érte a siklósi Dózsa György utcai Óvoda munkatársait és a gyerekeket, egyenruhás vitézek jelentek meg az intézményben és 134 Mikuláscsomagot adtak át a baranyai vitézek adományaként.

A Vitézi Rend Baranya szervezete nevében vitéz Csizik Mihály hőr. alezredes, vezető székkapitány, vitéz Inkei-Farkas Márton, vitéz Holló Róbert és vitéz ifj. Csizik Mihály nemzetes urak adták át a megyei rendtársak ünnepi adományait. Az óvoda részéről Fromberger Gáborné intézményvezető és Csizikné Huber Lilla, az óvodai szülői munkaközösség elnöke vették át nagy örömmel a gyermekeknek készített ajándékcsomagokat.

Bár a vitézek a Mikulással és a Krampusszal még találkozhattak, az ajándékozásnál – a korlátozó szabályok miatt – már nem lehettek jelen, de remélik, hogy sok örömet szereztek a siklósi gyerekeknek, akik már nagyon várták a Mikulást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!