adományakció

2020.12.13. 14:04

A zene legyen veled!

A zene legyen veled! címmel a Pannon Filharmonikusok adventi felajánlást tesz az #AdakozóKedd kampány keretében.

M. B. E.

Az eredetileg angolul Giving Tuesdaynek nevezett globálisan terjedő mozgalomról már sok információ érkezett hozzánk, és ehhez a adománygyűjtő kezdeményezéshez csatlakozott a Pannon Filharmonikusok, továbbá erre hívja közönségét is. Egyénileg, családdal, oktatási intézményként, vagy cégként is részt lehet venni ebben az adománygyűjtésben.

A felajánlásával a Pannon Filharmonikusok a Baranya Megyei Gyermekvédelmi Központ és Területi Gyermekvédelmi Szakszolgálat gyermek­otthonaiban és lakásotthonaiban élő gyermekekre szeretné a figyelmet irányítani.

Ennek keretében arra kérik az érdeklődőket, hogy a HVG Kiadó és a Pannon Filharmonikusok együttműködésében megjelent Fantasztikus klasszikusok – Híres zeneszerzők izgalmas élete és legismertebb művei című szép kivitelű könyvből vásároljanak minél többen az adventi időszakban egyszerre két kötetet. Egyet mindenki ajándékba vehet saját gyermekének vagy unokájának, a másikat pedig ajánlja fel egy olyan kisgyermeknek, aki halmozottan hátrányos családi környezetből került kiemelésre és gyermekotthonban, lakásotthonban nevelkedik.

Ez a kötet egyszerre kínál izgalmas, érdekes, játszva tanító történeteket és a közös zenehallgatás örömét. A kötetben elhelyezett QR-kód leolvasásával ugyanis egy weboldalon keresztül meghallgatható a könyvben szereplő számos zenemű teljes verziója. A meghallgatásra ajánlott, online elérhető zenei betéteket a Pannon Filharmonikusok muzsikusai játsszák.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!