Koronavírus Baranyában

2020.12.09. 13:10

Újabb pécsi ovisok kerültek karanténba

Újabb dolgozóknál mutatták ki a vírust, ezért több csoport is karanténba került, közölte az önkormányzat.

bama.hu

Az intézményben november 24-e óta tart a szünet, miután a dolgozók többségénél beigazolódott a koronavírus-fertőzés. Jelenleg az óvoda 10 munkatársa van karanténban, közülük 8-an igazolt fertőzöttek.

Az óvoda három csoportjában december 14-ig hosszabbították meg a rendkívüli szünetet, ügyeleti ellátást várhatóan csütörtöktől egy csoportban tud biztosítani az intézmény.

A Városközponti Óvoda Budai Nagy Antal utcai Tagóvodájában egy munkatárs koronavírus-tesztje lett pozitív, a fertőzés miatt további három dolgozó és egy óvodai csoport 19 kisgyermeke került karanténba, szintén december 14-ig.

A Városközponti Óvoda József Attila utcai Tagóvodájában egy munkatárs került hatósági járványügyi megfigyelés alá, tesztelése folyamatban van.

Az Apáczai Óvodában kedden kapta kézhez pozitív vírustesztjét az egyik dolgozó. A fertőzés miatt további 2 munkatárs és egy csoportban 23 kisgyermek került hatósági járványügyi megfigyelés alá.

A pécsi önkormányzat által fenntartott valamennyi óvodában maradéktalanul alkalmazzák a járványügyi készenlétre vonatkozó eljárásrendet, ideértve az intézményekben folyamatosan végzett fertőtlenítő nagytakarítást vírusellenes szerrel.

Koronavírus Baranyában

A dosszié további cikkei

Koronavírus Baranyában

A dosszié további cikkei

Ezek is érdekelhetik