jó helyre került

2021.01.10. 18:06

Minden pályázót azonos összeggel támogatott az áruházlánc

Jól kezdődött az év a kistótfalui Hétágfa Egyesületnek, ugyanis az idén megvalósíthatják az Ösvények egymáshoz, egymásért programjukat a Tesco áruház „Ön választ, mi segítünk” pályázatán nyert támogatásból.

Zs. K.

Kozármisleny Laufer László Hungary szórakozás Új játszótér benépesült az új játszútér január végén DN20160126

Fotó: Laufer László

A terveik szerint ettől az évtől az elemek természetvédelmi világnapjaira fűzött programsorozatot indítanak, a Hétágfa tanösvény és Liget így reményeik szerint e napokon egy közösségi mátrix helyszínévé válik, ahol a világért tenni akaró, tudásukkal figyelmet érdemlő emberekkel, szervezetekkel, társulatokkal is megismerkedhetnek majd a látogatók. A tavaly átadott tanösvény egyébként egyénileg, a szabályokat betartva most is látogatható.

A Tesco áruházlánc őszi pályázati programjának szokásos menetrendje szerint a vásárlók bevonásával választják ki, hogy melyik pályázó mekkora összegű támogatásban részesüljön, azonban a járványhelyzetre tekintettel a szervezők úgy döntöttek, valamennyi továbbjutó pályázatot ugyanakkora összeggel – 250 ezer forinttal – honorálnak. Megyénkből kilenc egyesület kapott támogatást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!