le a járvánnyal!

2021.02.06. 07:58

Rossz lenne véletlenül továbbadni a vírust

Már átesett a koronavíruson, de regisztrálni fog az oltásra Kersics Antal, a PVSK dzsúdószakosztályának szakmai vezetője, hogy megkötések nélkül végezhesse munkáját.

K. B.

– Kimondottan a közösségi életem miatt adatnám be a vakcinát, mert úgy érzem, ha ezzel tudunk nyitni a világ felé akár a munkánkban, akár a szociális életünkben, akkor meg kell tenni. Előbbi miatt szükséges, mert versenyekre kell mennem, akár a határon kívülre is utazni kell – jelentette ki, hozzátéve, bár van olyan vakcina, amelyikben kevésbé bízik, ha csak olyan lenne, azt is beadatná magának.

– A másik része érzelmi alapú. Ugyan sporttal foglalkozom, de passzív sportoló vagyok, talán hármat-négyet edzek egy héten, és sok kiló felugrott rám. A nehezebb emberek pedig jobban ki vannak téve a veszélynek. Ugyan én védve vagyok, de másnak átadhatom hordozóként. Ha pedig véletlenül átadnám valakinek, az rosszabbul esne, mintha én kapnám meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!