sajtótájékoztató

2021.03.12. 20:41

A káderek helyett az orvosokat jutalmazzák! – javasolja Csizmadia Péter

Pénteken zajlott a pécsi önkormányzat költségvetésének elfogadásáról szóló polgármesteri konzultáció, amelyen a baloldali városvezető koalíció leszavazta Csizmadia Péter, a Fidesz frakcióvezetője által javasolt takarékossági és gazdaságvédelmi intézkedéscsomagot.

Vizvári S.

Fotó: Yasuhiro Kobayashi

Az önkormányzati képviselő a Veress Endre utcai rendelőintézet előtt tartott sajtótájékoztatón elmondta: a csomag egyik része volt, hogy a politikai kinevezettek helyett idén azoknak járjon többletjuttatás és elismerés, akik valóban életet mentenek.

A frakcióvezető kifejtette: ilyenek a háziorvosok, akik az oltási programban emberfeletti munkát végeznek, és akiknek ezért egyszeri, ötszázezer forintos jutalmat javasolt.

Mi szolgálja a pécsiek érdekét?

Hozzátette: ha a baloldali városvezetés saját kádereiről van szó, akkor mindig találnak forrásokat, például nemrég nevezték ki a szocialistákhoz több szálon kötődő orvosigazgatót.

Csizmadia Péter szerint az újabb politikai kinevezések és cégvezetői béremelések nem a pécsiek érdekeit szolgálják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!