elmondjuk melyiken

2021.03.27. 21:01

Lövések dördülhetnek majd március 31-től Pécs területén

Kárt okozó belterületi vaddisznók vadászata folytatódik.

bama.hu

Idén is megrendezték Nógrádmegyerben a hagyománnyá vált jótékonysági vadászatot. A befolyt összeg jótékony célra lett felajánlva 20201227 Nógrádmegyer Fotó: Hüvösi Csaba HCS Nógrád Megyei Hírlap

Fotó: Hüvösi Csaba

A Hosszúcser Vadászegylet tájékoztatja az érintett lakosságot arról, hogy a Pécsi Rendőrkapitányság engedélyével 2021. március 31-től december 31-ig tovább folytatják a belterületen élő vaddisznók vadkár elhárító vadászatát Pécsett a Nagydeindol út 68. és a Középdeindol-hegyhát dűlő 57. szám alatti ingatlanokon.

A les vadászat a csillagászati napnyugta után egy órától csillagászati napkelte előtt egy óráig terjedő időszakban tart.

Az egylet kéri, hogy a fenti napszakban lehetőség szerint kerüljék a fenti ingatlanokat, azok közelében gépjárművel csökkentett sebességgel közlekedjenek. A leadott lövések alkalmanként hanghatással járnak.

A vadászat nem jelent veszélyt az emberekre és a javakra. A vadászatot Grozdics Károly hivatásos fővadász irányítja. A vadászat eredményéről a későbbiekben tájékoztatást adnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!