forgalmirend-változás

2021.04.21. 14:46

A munkálatok miatt lehetnek torlódások Szigetváron

A település jól halad a közlekedésfejlesztésben, ezt több beruházás is bizonyítja.

T. V.

Lapunkban is beszámoltunk arról korábban, hogy a kormány támogatta Szigetvár többletforrásigényét, így megkezdődhetett a munka a 67-es út és a József Attila utca kereszteződésében. Az összesen 173,9 millió forintból megvalósuló, régóta várt fejlesztéssel, a körforgalom megépítésével biztonságosabbá válik a gyalogos és kerékpáros forgalom is a területen.

A kivitelezés a második üteméhez érkezett, s most újabb forgalmirend-változás bevezetése vált szükségessé az érintett területen. Ennek értelmében a József Attila utcán a Pécs felől érkezők nem fogják tudni használni a Kaposvár felé tartó ágat, ehelyett a József Attila utcán nyugati irányban továbbhaladva a következő lehetőségnél bekanyarodva tudnak Kaposvár felé (67-es úton) továbbhaladni. Emelett a Dencsházai úti ágat teljes szélességben lezárják.

A munkálatok várhatóan az idei év őszén zárulnak, további információk többek között a polgármesteri hivataltól kérhetőek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!