összefogás

2021.04.01. 16:48

Kétmilliós adomány érkezett a pécsi covid osztályra

A Pécsi Rotary Club emléklappal és pénzadománnyal köszönte meg a napokban a PTE Klinikai Központ Sebészeti Klinika Covid Osztályára vezényelt munkatársainak áldozatos munkáját. A 38 dolgozó összesen 2. 000.000 Ft pénzadományának forrása pécsi, baranyai vállalkozások, magánszemélyek és a Pécsi Rotary Club volt.

bama.hu

Forrás: Shutterstock

Soha nem látott összefogásra késztette az országot a fogjunkössze.hu kampány, melynek megálmodója dr. Ficzere Andrea, a Magyar Kórházszövetség elnöke. A weboldal életre hívásának célja a covidellátásban elkötelezetten dolgozók és családtagjaik mindennapjainak könnyebbé tétele pénz, étel-ital, eszközök, élmények és rekreációs tevékenységek adományozásával. A kampány fő támogatója és egyben egyik legfontosabb háttérszereplője a Magyarországi Rotary Clubok Szövetsége. A jótékonysági akciókban való sok évtizedes tapasztalatuk, hitelességük most is garancia arra, hogy az adományok minden címzetthez eljussanak.

Dr. Ficzere Andrea, prof. dr. Vereczkei András, a Sebészeti Klinika igazgatója, valamint a támogatók és a támogatottak voltak a klub online ünnepségének meghívottjai.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!