online közvetítik az eseményt

2021.04.06. 16:29

Lezárásokra kell számítani a hétvégi rallye miatt Orfűn

A hétvégén kerül megrendezésre orfűi központtal, a„ Sopia-NET Orfű Rallye az InterCars Kupáért” sportesemény. Az idei versenyszezon első rendezvényén az MNASZ Rallye2, Rallye3 és a Historic bajnokság párosai mérik össze erejüket, illetve teszt jelleggel Rallye 1-es, valamint külföldi párosok is rajthoz állnak majd.

bama.hu (forrás: Sopia-NET Orfű Rallye)

Az esemény 10.-én, szombaton veszi kezdetét, az adminisztratív és technikai átvétellel, valamint a pályabejárással. A verseny vasárnap zajlik majd, 3 lezárt útszakaszon. Az eseményre összesen 137 nevezés érkezett.

Lezárásra kerül reggel fél 6 és este 9 óra között az Árpád tető és a Remeterét, valamint Hetvehely és Kővágótöttös, és az Abaliget-Magyarhertelend közötti szakasz, továbbá Orfűn a Dollár utca teljes hosszában. A szervizpark az orfűi kempingben és a nagy parkolóban kerül kialakításra.

A jelenlegi járványügyi szabályok alapján a szervezők csak zárt kapus eseményt tudnak rendezni, tehát nézők nem látogathatják a versenyt. Ezt biztonsági szolgálat fogja ellenőrizni és betartatni.

A verseny után érdeklődők az online közvetítésen keresztül tudják nyomon követni a futamokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!