Csalók!

2021.06.02. 16:34

A Pécsi Vagyonhasznosító nevében ingatlant ígérnek áldozataiknak

A Pécsi Vagyonhasznosító Zrt. közleményében hívja fel a figyelmet arra, hogy nevével és logójával visszaélve csalók próbálnak pénzhez jutni.

bama.hu (forrás: Pécsi Vagyonhasznosító Zrt.)

Forrás: Shutterstock

Azzal keresnek fel embereket, magukat a társaság munkatársának kiadva, hogy számukra szociális bérlakást tudnak intézni. Ezért 500 000 forintot kérnek el azzal, hogy a lakás kiutalásakor további 500 000 Ft-t kell majd fizetni, az ingatlant pedig 3 évvel később meg is vehetik az áldozatok. Ahhoz, hogy hitelesebbnek tűnjenek, a PVh fejléces papírjához hasonló papírra készítenek hamis okiratot különféle, a PVh pecsétjétől eltérő formájú és tartalmú pecsétekkel.

A társaság leszögezi, hogy nem foglalkoznak szociális bérlakásokkal és semmilyen formában nem keresnek fel magánszemélyeket, a rendőrségi feljelentést az ügyben megtették.

Kérik, hogy amennyiben önöket is felkeresik, tegyenek feljelentést a rendőrségen, illetve értesítsék a Vagyonhasznosítót a +36 72/801–801-es telefonszámon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!