Most valóra válnak

2021.06.10. 15:31

Harmadik éve vártuk a gyereknapi kívánságokat

Elkezdtük megvalósítani a gyereknapi kívánságokat.

Zs. K.

Forrás: Shutterstock

Fotó: Sergey Novikov

Mint korábban írtuk, már harmadik éve kérjük a gyerekeket arra, hogy küldjék el nekünk, mire vágynak, és mi megpróbáljuk teljesíteni a kéréseket. Olyan élményeket szeretnénk nyújtani, amelyeket segítség nélkül nem, vagy csak nehezen lehet kivitelezni.

Az idén is érkeztek izgalmas kívánságok, a négyéves Ármin Máté például odavan mindenért, aminek négy kereke van és gurul, lehet kormányozni, de mégis a kedvencei közé a szirénázó járművek tartoznak, ezért szeretné megismerni, hogy milyen egy tűzoltó napja. A kérését továbbítottuk a Baranya Megyei Katasztrófavédelmi Főigazgatósághoz, akik készségesen álltak az ügyünk mellé, hogy megvalósulhasson Ármin álma. Tervezett alkalmunkat most egy riasztás akadályozta meg, de a napokban pótoljuk a nagy találkozást.

A hétvége felé egy másik különleges kérésnek is eleget teszünk: a mindössze ötéves Andris a Karolina-külfejtésről szeretne mindent megtudni, megnézni olyan közelről, amilyen közelről csak lehetséges.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!