Szuper!

2021.06.21. 13:29

Megújul a siklósi konyha és az ebédlő

Nyáron megkezdődik a siklósi főzőkonyha és iskolai ebédlő felújítása. A felújítás mind a napi körülbelül 800 adag ételt készítő főzőtérre, mind pedig az ebédlőre kiterjed.

Zs. K.

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

A főzőtér esetében korszerű, energiatakarékos LED-es világításra váltanak, mely nem ad át további hőt a környezetnek, ez különösen fontos a főzőtér kapcsán. Emellett az előkészítés során használt fa bútorokat könnyen tisztítható és fertőtleníthető rozsdamentes acél bútorokra cserélik, illetve a jelenleg visszafogott teljesítményű elszívóberendezés kapacitását növelik, így egy sokkal jobban szellőző helyiségben tudják végezni munkájukat a gyermekétkeztetést ellátó cég munkatársai.

Az ebédlőben szintén korszerűsítik a világítástechnikát, a napi 230-240 itt étkező gyermek számára új, kényelmes és modern székeket és asztalokat vásárolnak, és a jelenlegi, bútorlapokból álló tálcacsúszdát rozsdamentesre cserélik.

A felújítás július 5-én kezdődik.

Képünk illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!