Mosolymanó Egyesület

2021.06.10. 10:02

Rászoruló gyerekeket támogatnak a PTE Fogászati Klinika dolgozói

Rászoruló pécsi gyermekek nyarát teszik szebbé a PTE Klinikai Központ Fogászati és Szájsebészeti Klinika dolgozói.

T. V.

20190719 Szombathely Pajtatábor a skanzenben – A falusias környezet jótékony hatással van a gyerekekre Vas Népe/ Unger Tamáss

Fotó: © Unger Tamás

A Mosolymanó Egyesület számára adták át a dolgozók az általuk gyűjtött 189 ezer forintot, melyből gyerekek nyári táborozását fogják majd finanszírozni.

Vörösné Deák Andreától, az egyesület elnökétől megtudtuk, az összegből elsősorban a náluk regisztrált, igazoltan rászoruló családok gyermekeinek táborozását állják. A családok kiválasztása egy korábban általuk kitöltött űrlap alapján történt. Ha érkezik további támogatás, az alapján haladnak majd. Eközben a klinika munkatársai megkeresték a tábor szervezőjét is, és hozzáadott pluszértékként prevenciós előadással, meglepetésekkel elmennek a táborba is.

Az elnök arra is felhívta a figyelmet, hogy a gyerekek nyári táboroztatására ezután is szívesen fogadják a felajánlásokat. De akár egy családnak strandbelépővel is lehet kedveskedni.

– Az a célunk, hogy minél több rászoruló kisgyermek ki tudjon kapcsolódni nyáron – fogalmazott.

Képünk illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!