Elkészült

2021.06.10. 17:10

Új csarnokban keltik életre a legendás járműveket

 A veterán járművek restaurálásával, építésével foglalkozó MTS Oldtimer Kft. új munkacsarnokot épített, melyben továbbra is kiváló minőségben és teljeskörűen tudják kiszolgálni a hazai és külföldi megrendelők igényeit.

Zs. K.

Magyari János ügyvezető elmondta, a cég a Gazdaságfejlesztési és innovációs operatív programban 100,1 millió forintból – felerészben európai uniós támogatással – valósította meg fejlesztését. Ennek eredményeként a társaság új, kissorozatú járművek karosszéria- és motorelemeinek gyártását szolgáló munkacsarnokot hozott létre és a munkájukat segítő speciális műszereket és eszközöket szerzett be.

A projektzáró átadón Rákossy Balázs európai uniós források felhasználásáért felelős államtitkár elmondta, a kormány a jövőben is igyekszik fejlesztési forrásokat biztosítani a mikro-, kis- és közepes vállalkozások számára, a következő európai uniós pénzügyi ciklusban is kiemelkedően kezelik e cégek támogatását.

Nagy Csaba, a térség országgyűlési képviselője a stabil családi vállalkozás elismerése mellett kitért a városban megvalósult fejlesztésekre is: Sásdon az elmúlt években mentőállomás, katasztrófavédelmi őrs létesült, megújult az iskola és letették az új bölcsőde alapkövét is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!