hurrá!

2021.07.07. 12:29

Megnyitott az IKEA pécsi átvételi pontja

A weboldalon megrendelt termékeket már Pécsen is kézhez vehetik a vásárlók, miután a vállalat átvételi pontot nyitott a Baranya megyei településen – írja közleményében az áruház.

bama.hu (forrás: IKEA)

Így a vásárlók online rendelés esetén már a pécsi átvételi pontra is kérhetik termékeik kiszállítását, amelyeket a soroksári áruház fog ellátni.

Azoknak, akik a weboldalán vásárolnak és a „Kattints és Vedd át” szolgáltatást választják, július 6-tól kezdődően kérhetik a termékeiket Pécsre, és július 13-tól kezdődően át is vehetik csomagjaikat.

A szolgáltatás ára a megrendelt csomagok összsúlya szerint alakul, ami azt jelenti, hogy 30-90 kg-os rendelésig 3 990 forintba, 200 kg-os kiszállítás felett pedig 9 990 forintba kerül.

„Az átvételi pontok bővítésénél nem csak azt vettük figyelembe, hogy minél több ember számára elérhetőek legyünk, hanem igyekeztünk egy olyan – a házhoz szállítás kényelmes és megfizethető alternatíváját nyújtó szolgáltatást behozni – amelynek segítségével még megfizethetőbbek lehetünk a vásárlóink számára. A pécsi átvételi pont megnyitása után elmondhatjuk, hogy hálózatunk az ország bármely pontjáról hosszabb utazás nélkül elérhetővé vált.”- tette hozzá Szabó Tamás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!