Gourmet Piknik

2021.07.01. 19:11

Mindenkit vár hétvégén a Pécsi Szelet

Alig, hogy véget ért a Múzeumok Éjszakája Pécsett, szerdától újra megtelik a Káptalan utca. Érkezik a Múzeumutca Plusz fesztivál, július 1–4. között számos program közül válogathatnak a pécsiek és az ide látogatók egyaránt.

F. Sz.

Forrás: Shutterstock

A fesztivál programkínálata nagyon ígéretesnek tűnik. Lesznek koncertek, irodalmi estek, családi és kézműves programok, múzeumpedagógiai élménysátor és tárlatvezetések, a gasztronómia szerelmeseinek pedig kóstolós pikniket szerveznek.

Az éttermi kultúra kiemelkedő eseménye a Pécsi Szelet, a Káptalan utcából nyíló udvarokba, nyitott kerthelyiségekbe várnak mindenkit július 3-án és 4-én Gourmet Piknikre. Az esemény célja, hogy a megye legjobb éttermeit, borászatait és termelőit évente egyszer összegyűjtse és közelebb hozza a gasztronómia iránt érdeklődök számára. A látogatók ismét végigkóstolhatják Baranya legjobb ízeit a street foodtól egészen a fine diningig. A fesztivál ingyenesen látogatható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!