Kitűnő bizonyítvány

2021.07.10. 17:00

Színötös: várjuk még a tanulók képeit

A Dunántúli Napló és a bama.hu idén is meghirdette a népszerű Színötös pályázatot: bemutatjuk azokat az általános iskolás Baranya megyei tanulókat, akik kitűnően teljesítették a 2020/2021-es tanévet.

T. V.

Szigetszentmiklós, 2016. június 21. Hegedûs Gellért és édesanyja bizonyítványosztás után az Orosházi Református Két Tanítási Nyelvû Általános Iskolában 2016. június 21-én. MTI Fotó: Rosta Tibor

A játék kezdete óta egyébként már számos pályázat érkezett szerkesztőségünkbe, Majsról, Berkesdről, Dunaszekcsőről, Siklósról, Pécsről is jelentkeztek felhívásunkra a fiatalok. S tapasztalataink szerint sok családban több gyermek is kitűnő eredménnyel büszkélkedhet.

A pályázatara még lehet jelentkezni, a határidő július 10-e 14 óra. A feltételeknek megfelelő, színötös bizonyítvánnyal rendelkező tanulók beérkező fotóit és adatait július 15. és augusztus 14. között közöljük majd napilapunkban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!