Hosszú idő után

2021.07.21. 08:59

Újra találkozhattak a falunapon az egykori mecsekfalui rokonok és barátok

Illatos gyümölcsösök és rendezett kertek ölelik át a családi házak sokaságát Mecsekfalun – és most másoknak is lehetősége volt megcsodálni ezt a kis békét.

F. Sz.

Forrás: Illusztráció

Az aratás kezdetének idejéhez kapcsolható falunapot tartottak július első hétvégéjén. Az elmúlt években sajnos nem sikerült megrendezni az eseményt, idén viszont örömteli volt, hogy több mint kétszázan látogattak ki a falunapra.

Jégl Zoltán, a településrészi önkormányzat elnökének elmondása alapján a rendezvény nem csak a helyi lakosokat szólította meg, hiszen a városban és környező településen élő, egykori mecsekfalui rokonok és barátok is összegyűltek az eseményen, és sokan mondtak köszönetet pontosan azért, hogy több év kihagyás után itt újra találkozhattak.

A Mecsekfalu Településrészi Önkormányzat és a Mecsekfalu Alapítvány szervezésében létrejött falunapon a jó hangulatról komlói táncos csoportok és előadók mellett a Fox együttes gondoskodott.

Képünk illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!