Figyelem!

2021.08.06. 15:37

Több napra lezárták a Melinda utcai körforgalom egyik kihajtóját

A vízhálózati csomópont-átépítési munkák zárásaként augusztus 10-én, kedden 8.00 és 12.00 óra között aszfaltozási munkákat végeznek Pécsen, a Szigeti út – Tüzér utcai kereszteződésben.

Bama.hu (Forrás: Tettye Forrásház Zrt.)

Forrás: Shutterstock / Illusztráció

Fotó: Shutterstock

A helyreállítás idejére a kereszteződés nagy részét lezárják, a forgalom jelzőőrös irányítás mellett, váltakozó irányban haladhat a Tüzér utcáról a Szigeti útra jobbra kanyarodó sávban.

Az útburkolat-helyreállítás az út kezelőjének előírásai szerint zajlik. Annak érdekében, hogy minél hamarabb zavartalan legyen a közlekedés, a szakemberek hűteni fogják az aszfaltot. (Esőnap: augusztus 11.)

Kérik, az arra haladók figyeljék a kihelyezett táblákat, jelzéseket.

Csőtörés miatt több napra lezárták a Melinda utcai körforgalom egyik kihajtóját

Sérült vezetéket cserélnek a TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt. szakemberei Pécsen, a Keszüi út – Megyeri út körfogalom Megyeri úti kihajtójánál. Egy nagy méretű (a kertvárosi víztározót töltő) fővezeték tört el az út alatt augusztus 5-én délután, a javítás és a burkolathelyreállítás idejére több napra teljes szélességben lezárták a körforgalom város felé vezető kihajtóágát.

A belváros felől érkező járatok közlekedése nem változott, egyes buszok azonban terelőútvonalon közlekednek:

• 1-es és 55-ös járatok: a Nagy Imre út megállóig eredeti útvonalon, majd – Keszüi út – Táncsics Mihály utca – Móra Ferenc utca, majd eredeti útvonalon.

• 130-as járatok: a Várkonyi Nándor u. megállóig eredeti útvonalon, majd a kereszteződésnél balra kanyarodva -– 57-es főút – Vásártér utca, utána eredeti útvonalon.

Kimaradó megállók: Sarolta utca, Nagy Imre út. További információk: http://www.tukebusz.hu/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!