Pécsen ment a Gyurcsány-show

2021.09.19. 19:47

A DK elnöke támogatói előtt fórumozott a baranyai megyszékhelyen

Körülbelül háromszáz szimpatizánsa előtt tartott fórumot Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke, Magyarország egykori miniszterelnöke vasárnap este Pécsett, az uránvárosi Mecsek Áruház előtt.

Vizvári Soma

Fotó: Löffler Péter

Az eseményen megjelent Nemes Balázs momentumos politikus, és Szakács László is. Ők mindketten a DK baranyai országgyűlési képviselőjelöltjei. Ott volt még a tömegben Zag Gábor, Pécs alpolgármestere, és Bognár Szilvia korábbi alpolgármester is.

Gyurcsány Ferenc nem először járt Pécsett, tavaly ősszel például a városházán folytatott tárgyalásokat, pont abban az időben, amikor a DK-s Bognár Szilvia még alpolgármesterként összetűzésbe került Péterffy Attila polgármesterrel. A történet vége ismert: idén nyáron Bognárt – vélhetően Gyurcsány engedélyével – leváltották az alpolgármesteri székből, és a helyére párttársát, Zag Gábort ültették.

Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója fél nappal Gyurcsány Ferenc pécsi látogatása előtt jelentette be: több mint 400 ezren csatlakoztak a Stop, Gyurcsány! Stop, Karácsony! petícióhoz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!