Vajszlói Napok

2021.09.17. 12:27

A kultúra kapja majd a főszerepet Vajszlón

Hétvégén, szeptember 18–19-én tartják a Vajszlói Napokat, amelyen a megújult piactér átadására is sor kerül. A település programja rendkívül változatosnak ígérkezik.

Mohay Réka

20200916 Budapest Raktárkoncert: Varga Miklós koncertje Fotó: Markovics Gábor MG Ripost

Forrás: MW

Fotó: Markovics Gábor

Szeptember 18-án reggel nyolckor főzőversennyel kezdenek a résztvevők a Balikó Tamás Művelődési Központ melletti téren. Délután négykor a nyugdíjasklub ad műsort, majd negyed ötkor görög néptánc várja az érdeklődőket, ezt a Biseri Drave tamburazenekar, majd a Brassdance Együttes követi. A szombat esti programot Czéh Dániel zárja A Kisgömböc című vásári bohóctréfával.

A vasárnap délelőttöt a helyi civil szervezetek lovas kocsis felvonulása nyitja meg, a délután folyamán gyermekprogramokkal várják a kicsiket: légvár, körhinta és íjászat is lesz, palacsintát és fánkot is kóstolhatnak a gyerekek. Este fél hétkor avatják fel a megújult piacteret, ez alkalomból köszöntőt mond Nagy Csaba országgyűlési képviselő, dr. Őri László, a Baranya Megyei Közgyűlés elnöke és Horváth István polgármester.

Ezt követően koncertek csendülnek fel, háromnegyed hétkor Varga Viktort hallhatják az érdeklődők, fél nyolckor Vermes Tímea és meglepetésvendége, negyed kilenckor a Bon Bon együttes muzsikál. Kilenckor pedig Varga Miklós, az István, a király rockopera aranytorkú tenorja lép a közönség elé. Az este retró bállal zárul.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!