Figyelem!

2021.09.14. 18:09

Forgalomkorlátozás, zsákutca, és útszűkület: ez várja az Uránvárosban közlekedőket

A kivitelezési munkálatok tervezetten 7 hónapig tartanak.

bama.hu (forrás: Pécsi MJV Önkormányzat)

Forrás: Shutterstock

2021. szeptember 15-én megkezdődik a Pécs települési mélyvonal csapadékvíz elvezetésének korszerűsítése.

A közlekedési szempontokat figyelembe véve a kivitelezési munkálatok szakaszosan és ütemekre bontva zajlanak majd, az egyes ütemek a megelőző szakasz elkészülte után következhetnek – tájékoztatta lapunkat a pécsi önkormányzat.

2021. szeptember 15-től a Műjégpálya előtt, a Veress Endre utca déli oldala kerül korlátozás alá. A váltakozó irányú forgalmat jelzőlámpával irányítják. A Műjégpálya előtti buszmegállót áthelyezik kb. 100 méterre nyugati irányba.

A mélyvonali csapadékvíz-elvezető rendszer fejlesztéséhez kapcsolódóan, a munkálatokkal teljesen összehangolva Pécs egyik legforgalmasabb szennyvíz gyűjtőcsatornájának korszerűsítése is elkezdődik 2021. szeptember 20-án a Veress Endre utcában. A Tettye Forrásház Zrt. kicseréli az Ybl Miklós utca – Pécsi Műjégpálya közötti rossz állapotú szennyvízvezetéket, ezzel együtt az Ybl Miklós utca – Szőnyi Ottó utca közötti ivóvízvezeték is megújul. Itt a munkavégzés ideje alatt útszűkületre lehet számítani, a kanyarodás a kihelyezett jelzőtáblák szerint történik. A Szőnyi Ottó utca a Páfrány utca felől zsákutca lesz.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!