középkori kaland

2021.10.26. 09:56

Gasztro-Színházi Fesztivált rendeznek Bikalon az őszi szünetben

A hideg idő beköszöntével egyre kevesebb rendezvénnyel készülnek a települések. Azonban még nem ért véget teljesen a fesztiválidény, Bikalon a héten számos programmal várják az érdeklődőket.

TL

Forrás: Puchner Élménybirtok Facebook oldala

Kifejezetten az iskolai szünetre hirdették meg a három napos eseményt, amelyre várnak mindenkit, aki kedveli a középkori kalandot.

Az állandó programok között megtekinthetők az interaktív házak, kézműves műhelyek és az állatudvar, valamint minden nap lesz lovagok csatája, finom falatok órái, labirintus játék és kincskeresés.

A mai napon déltől Svindli cirkusszal várják a gyerekeket, három órakor pedig fegyverbemutató lesz. Csütörtökön, a rendezvény második napján Flúgos zenetörténettel készülnek, továbbá délután Ugi mama varázsiskoláját is bemutatják a gyerekeknek. Délután négy órától pedig kurtizánképzést tartanak az érdeklődőknek. Az utolsó, szombati napon déltől a „Hétköznapi hercegnő” vár mindenkit, és este fél 9-kor kezdődik a 4 elem című előadás premierje.

A fesztivál teljes programját a Puchner Élménybirtok honlapján lehet megtekinteni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!