Ruha, játék, adomány

2021.11.13. 08:58

A bolti ár töredékéért szerezhetjük be a ruhákat vasárnap

Vasárnap 6 és 14 óra között ismét a szülők veszik birtokba a pécsi vásárcsarnokot: a Pécsi Vagyonhasznosító Zrt. és a Pécsimami közös szervezésében baba- és gyermekholmi börzére várják az érdeklődőket.

Zs. K.

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

A vásárlók sok száz méternyi baba- és gyerekholmiból, játékból válogathatnak, a bolti ár töredékéért. Árusítás lesz a csarnok belső területén és szabadtéren is.

A járványhelyzetre való tekintettel a szervezők kérik, hogy az eladók és a vásárlók egyaránt viseljenek maszkot. Játszóház és egyéb kísérő gyerekprogram most nem lesz, de kapcsolódik a rendezvényhez egy adománygyűjtés, amely az idén még nagyobb hangsúlyt kap, hiszen sokaknak van szükségük a segítségre a nehéz időszak után. A börzén a helypénzszedő irodában várják azokat a gyerekruhákat, játékokat melyek másoknál már feleslegessé váltak, de szívesen segítenének vele másoknak. Az adományok karácsonykor a rászoruló gyermekek ünnepét varázsolják szebbé.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!