meghitt és különleges

2021.11.24. 19:19

Formabontó adventi kalendárium készül idén Sellyén

Rohamosan közeledik az adventi időszak, amit a Sellye Városi Könyvtár szeretne mindenki számára meghitté és különlegessé varázsolni, ezért várják a helyi vagy sellyei kötődésű gyermekek jelentkezését a formabontó adventi kalendáriumuk elkészítéséhez.

Móga R.

Forrás: Sellye Városi Könyvtár weboldala

Terveik szerint minden nap feltöltenének egy télapós vagy karácsonyi verset, vagy akár dalt a közösségi oldalukra, amelyet a jelentkező gyerekek adnának elő. Így karácsonyig napról napra egyre több gyerek mutathatja meg magát. Mindemellett az idei esztendőben sem feledkezik meg a Télapó a város legkisebb lakóiról.

Olyannyira készül a Mikulás, hogy ígéretet tett arra, akik szeretnék, azokat személyesen is meglátogatja december 5-én délután és a kora esti órákban. Amennyiben élnének a szülők ezzel a lehetőséggel, vagy szeretnének csomagot gyermekeiknek, unokáiknak, akkor igényüket november 30-ig jelezhetik a Sellye városi könyvtárban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!