távbékéltetés

2021.11.14. 07:58

Levélben ad inkább most tanácsot a testület

Különböző óvintézkedések betartására hívja fel a vállalkozások és fogyasztók figyelmét a Baranya Megyei Békéltető Testület, alkalmazkodva a kialakult járványhelyzethez.

Wald Kata

Forrás: Shutterstock / Illusztráció

Fotó: Shutterstock

A meghallgatásokon a maszk viselése, valamint a kézfertőtlenítés kötelező, csakúgy, mint az egymástól való két méteres szociális védőtávolság betartása. A meghallgatáson csak a felek, illetve képviselőik vehetnek részt, beteg, lázas személy azonban nem jelenhet meg.

A testület kiemeli azt is, hogy a meghallgatásra az értesítésben megjelölt időpontban kell érkezni. Törekedni kell továbbá a személyes kontaktok csökkentésére is, ezért javasolják a fogyasztóknak, hogy tanácsadás iránti, illetve az eljárás megindítására vonatkozó kérelmüket postai vagy elektronikus úton nyújtsák be. A nyomtatvány elérhető a testület honlapján. Hangsúlyozzák továbbá, hogy tájékoztatást ne személyes megjelenés útján, hanem inkább telefonon kérjenek az ügyfelek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!