Látogatási tilalom

2021.11.02. 15:36

Tilos a látogatás a pécsváradi idősotthonban

A koronavírus-járvány miatt ismét egyre többen betegszenek meg az országban. Ennek következtében Zádori János, Pécsvárad polgármestere is intézkedéseket vezet be, amelyek november 2-től lépnek érvénybe.

Cz. V.

Forrás: Shutterstock / Illusztráció

Fotó: Shutterstock

A gondozási központban a látogatási lehetőséget átmenetileg megszüntetik, különleges esetben az intézményvezető adhat felmentést ezalól, a védekezési eljárások fokozott betartása mellett. Az önkormányzati hivatal ügyintézését részlegesen korlátozzák, az ügyfelek számára kötelező a testhőmérséklet-ellenőrzés, a kézfertőtlenítés és az ügyintézés alatt a szájmaszk használata.

Az ügyfélfogadás az aulában történik 7.30-tól 12 óráig. Ezalól kivétel a házasságkötéssel, halálesettel, gyámüggyel kapcsolatos esetek. A vírushelyzet miatt, minden pécsváradi számára, továbbra is biztosítanak ingyenes tesztelési lehetőséget.

– Polgármesterként, önkormányzatunk dolgozói részére nem írom elő a kötelező oltást, azt mindenki saját belátása szerint döntse el – nyilatkozta a polgármester a város közösségi oldalán. Az intézkedések előreláthatóan 30 napig maradnak érvényben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!