Love Story

2021.12.23. 13:34

Elszabadult egy drón Kozármislenyben, különleges csomagot szállított

Nem mindennapi riasztás futott be a Kozármislenyi Polgárőr Egyesülethez december 21-én: „Megzavarodott egy drón, nem lehet irányítani. Félő, hogy a mislenyi műjégpályán landol.”

Zs. J.

Az egyesület vezetője értesítette a szolgálatban lévő polgárőröket, hogy sürgősen biztosítsák a helyszínt. Háhl Zsolt és Horváth Lilla a polgárőrkocsiban ültek, mikor a riasztást megkapták.

– Két hónapja vagyunk polgárőrök, nekem ez volt a harmadik, társamnak a második bevetése – mondta el Háhl Zsolt, aki civilben egy vállalkozást vezet.
Amint kiszálltak  a kocsiból, a műjégpálya vezetője már mutatta is nekik a drónt a pálya közepén. Háhl Zsolt egy különleges zacskót vett  észre a drónon. Ollót vett elő, levágta a zacskót, és egy piros dobozt vett elő belőle.

– Lillának fel sem tűnt, hogy miért van nálam olló – mesélte mosolyogva a férfi.
A piros doboz egy jegygyűrűt rejtett. Háhl Zsolt a jégpályán letérdelt, és megkérte Lilla kezét, majd felhúzta az ujjára a gyűrűt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!