Nagy volt az öröm!

2021.12.15. 15:41

Plüssökkel okozott örömet a kicsiknek a pécsi pólócsapat (videó)

Karácsonyi hangulatban, csillogó szemű gyerekek fogadták óvodájukban a PVSK-Mecsek Füszért OB I-es vízilabdacsapatának sportolóit.

Móga Richárd

Ugyan tavaly a világjárvány miatt elmaradt a pécsi pólósok szokásos, ünnepek előtti ajándékozása, azonban idén az együttes ellátogatott a Keleti Városrész négy óvodájába, hogy a legkisebbeket plüssállatokkal lepje meg. A már két esztendeje felhalmozódott plüsskavalkádot a pécsi gárda játékosai a Zsolnay, a Buzsáki, a Sétatér, valamint a Fürj Utcai Tagóvodákban osztották szét a hátrányos helyzetű gyerekek számára.

A gyerekek nagy boldogsággal fogadták az élsportolók adományait, ráadásul egy kis énekléssel is meghálálta az felajánlást az oviscsoport. Ezt követően egy kis teázásra és pogácsázásra invitálták a sportembereket, majd néhány kisebb gyerkőc beszélgetésbe is elegyedett a PVSK-Mecsek Füszért vízilabdacsapatának szakosztály vezetőjével, De Blasio Domenicoval, és büszkén mesélték neki, hogy ők is tudnak úszni, ráadásul a lábuk is leér az uszoda medencéjében. 

Az intézmény óvónői pedig egy kis karácsonyfa gömböt adtak viszonzásul, amellyel a PVSK-Mecsek Füszért csapata díszítheti uszodáját.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!