Jubileumi ünneplés

2022.01.20. 09:26

Harmincéves a Pécsváradi Tv

1992. január 27-én került a televíziók képernyőjére a Pécsváradi Városi Televízió első kísérleti adása.

R. B.

Az akkor kiépített kábeltelevíziós rendszer megyei szinten is újdonságnak számított még akkoriban. A kerek jubileumot a város önkormányzatának testületi ülésén ünnepelték meg közösen a városi képviselők és a csatorna munkatársai. 

 

Az eseményen Füri Ferenc főszerkesztő elevenítette fel a hosszú évek legszebb pillanatait, majd megköszönte az önkormányzatnak a műsorok készítésével kapcsolatos költségek biztosítását és a folyamatos támogatást. 

 

A helyiek által csak „Falu Tv”-kén emlegetett csatorna a megyében szinte egyedülálló módon működik három évtizede megszakítás nélkül, és számol be a településen történő legfontosabb eseményekről, rendezvényekről, illetve nyújt tájékoztatást az aktuális tudnivalókról a városiak és a környező falvak lakossága számára. Az önkormányzati képviselők és a teljes szakmai stáb egy finom torta elfogyasztásával ünnepelte meg a jeles évfordulót.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!