Döntés előtt Magyarország

2022.02.09. 19:40

Kampánynyitóra érkezett Kocsis Máté Pécsre

– Pécs szép jövő előtt áll, amihez egy jó képviselő szükséges, ő Kővári János – mondta Kocsis Máté, a Fidesz parlamenti frakcióvezetője szerdán a kormánypárt a pécsi Tudásközpontban tartott kampánynyitó eseménye előtti sajtótájékoztatóján.

V.S.

Fotó: L.P.

A politikus kifejtette, óriási a tét a 2022-es országgyűlési választáson, hiszen eldől, hogy Magyarország visszatér-e a 2002 és 2010 közötti útra.

– Azok a baloldali pártok, akiket Gyurcsány Ferenc vezet, már egyszer bizonyították, hogyan kormányozzák az országot – hangoztatta Kocsis Máté hozzátéve, abban a nyolc évben Magyarország hátrafelé ment, nem előre.

 

A politikus hangsúlyozta, a pécsiek is jobban járnak azzal, ha a családokat megvédő, adókat csökkentő, fizetéseket emelő kormány vezetné továbbra is az országot Orbán Viktorral az élén.

 Kővári János, a Fidesz-KDNP Baranya 1-es választókerületben (Pécs) indított országgyűlési képviselőjelöltje úgy vélekedett, a városban élők arról is határozhatnak április 3-án, hogy “legyen-e végre érdemi képviseletük a parlamentben”. Szerinte ez az elmúlt négy év tapasztalataiból ítélve rájuk is fér.

Kocsis Máté arról biztosította Kővári Jánost, hogy a kormány kiemelten kezeli a Pécset, ami egy olyan történelmi nagyvárosa az országnak, amelyre minden magyar büszke lehet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!