Gratulálunk!

2022.03.17. 16:45

Kiskőrösre kirándulhat az egyik szigetvári osztály

Zs. K.

Osztálykirándulást nyert társainak Novszky Napsugár, a szigetvári Istvánffy Miklós Általános Iskola 4. b osztályos tanulója a Magyar Közút Nonprofit Zrt. „Álomút” rajzpályázatán. 

 

A felhívásra az idén összesen 2600 általános iskolás gyerek küldte be útfelújítást, burkolatjavítást, vagy útátadást ábrázoló alkotását. A kategóriagyőztes Veszprém, Pest, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Baranya és Komárom-Esztergom megyei gyerekek alkotásaikkal egy-egy osztálykirándulást nyertek a társaság kiskőrösi Úttörténeti Múzeumába, Közép-Európa legnagyobb közutas szakgyűjteményébe.

 

 
A Magyar Közút Zrt. további 138 rajzot díjazott oklevéllel és utalvánnyal, hiszen évről évre egyre jobban kidolgozott közutas életképeket ábrázoló rajzok érkeznek. Ebben nagy szerepe van a felkészülést segítő pedagógusok alapos és odaadó munkájának, akikből idén tíz legkiemelkedőbbet is díjaz a társaság.

 

 
A szigetvári diák a 3-4. osztály kategória győztese lett, rajza pedig egy évig látható lesz az iskolájához legközelebb eső közutas mérnökség útellenőr autóján is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!