Házelnöki látogatás

2022.03.21. 20:26

Kövér László Mohácson: a baloldal fáklyával rohangál a benzines hordó körül

- Azt akarom önöktől kérni, hogy a választásig hátralévő napokban annyi embert szólítsanak meg, amennyit csak bírnak – mondta Kövér László, az országgyűlés házelnöke mohácsi fórumán hétfőn este. A fideszes politikus hétfőn Mohácson tett látogatást, ahol megtekintette az 500 évvel ezelőtti csata emlékhelyét.

Vizvári Soma


A házelnököt fogadta a körzet kormánypárti képviselője, Hargitai János, aki beszámolt Kövér Lászlónak a Mohács 500-zal kapcsolatos tervekről, és segítségét kérte a program sikeres megvalósításához. 

Hargitai János

Kövér László a mohácsi fórumon arról is beszélt az egybegyűlteknek, hogy a kormánypártok jól állnak a bizonytalanok körében is, ezért is fontos, hogy minél több választót megszólítsanak közülük. 
 

A házelnök arra is felhívta a figyelmet, senki ne felejtsen el négy nemet is behúzni a választással egyidőben megrendezett népszavazáson a magyar gyermekek védelmében. 
 

A szomszédos országban zajló háborúval kapcsolatban úgy fogalmazott, hogy a baloldal politikusai fáklyával a kezükben rohangálnak a benzines hordó körül. Kövér László szerint az ellenzék belerángatná az országot a háborúba. A házelnök hangsúlyozta, mindent meg kell tenni, hogy ez a háború minél kevesebb kártétellel és a lehető leghamarabb véget érjen.  
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!