Ez igen!

2022.05.25. 13:18

A pécsi Fidesz szerint nagy bajban van a város

A Fidesz-Magyar Polgári Szövetség Pécsi Képviselőcsoportja közleményt juttatott el lapunkhoz, amelyben a jelenlegi pécsi helyzetet értékelik.

bama.hu (forrás: Fidesz pécsi képviselőcsoportja)

Fotó: Loffler Péter

Évek óta fújja a lufit Pécs baloldali vezetése, százmilliós nagyságrendben költik a pécsiek pénzét propagandára, milliókat költenek semmire se jó „koncepciókra” valódi munka helyett. Mostanra már bárki láthatja a teljes szétesés jeleit. Sorban hagyják el a városházát vezető tisztségviselők, kulcsemberek, mint például a polgármester kabinetfőnöke, vagy a városi főépítész. Számítani lehetett arra, hogy a működésképtelenség szélére sodorja Pécset Péterffy Attila és csapata, de nem hittük, hogy ezt ennyire gyorsan képesek lesznek megtenni.

Sajnos! Ezen ugyanis a pécsiek fognak veszíteni leginkább.  

Hónapok óta tudni lehet, hogy komoly bajban van Pécs. A csőd szélén táncol városunk, a közszolgáltatások színvonala a mélybe zuhant, megint rendszeresen kimaradnak a buszok, egyre mélyebbek a kátyúk az útjainkon, egyre gazosabbak, gondozatlanabbak a közterületeink, járdáink, parkjaink. A város működtetéséért felelős polgármesteri hivatalban
pedig sorban állnak fel és mennek el a vezetők. 

Más városok elhúznak Pécs mellett: összetartanak, beruháznak, fejlődnek, építenek, a lakóik tisztesen gyarapodhatnak. Pécsen eddig a kormányváltásban reménykedett a baloldali városvezetés, de az időhúzáson és a folyamatos hazudozáson kívül mást nem igen csináltak, hogy Pécs és a pécsiek egyről a kettőre juthassanak. Egyre aggasztóbbak a hírek
városunkról, eközben pedig a polgármester sunnyog és látszatintézkedéseken kívül csak a közpénz százmilliókat lapátolják kifelé a cimboráknak soha véget nem érő „koncepciók” gyártására, és a „haveri tanácsadók” zsebébe, bármiféle eredmény nélkül! 

Felszólítjuk Péterffy Attilát, hogy állítsa le a fölösleges százmilliós kifizetéseket haveroknak, és a százmilliós propagandagépezetét. Nem drága és értelmetlen ,,koncepciókra”, hazug propagandára, hanem valós városvezetésre van szüksége a pécsieknek. 

Kezdjen el végre dolgozni, és ne a pécsiekkel fizettesse meg a semmittevése árát!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában