Büszkék vagyunk

2022.06.20. 16:40

Hollywoodot is meghódította az anya-lánya fodrász páros

Zs. K.

Májusban újabb világversenyen ért el sikereket a siklósi anya-lánya fodrász páros. Hollywoodban egy online versenyt rendeztek, amelyre a munkájukról képeket és videókat kellett küldeniük. Összessen hat számban indultak. Jójárt Natasa Emese juniorkategóriában indult. 

Ezt a kategóriát azoknak a frissen végzett fodrászoknak indították, akik maximum két éve végezték el az iskolát, Natasa itt mind a három számban első helyezett lett: Poster Wedding hairstyle on long hair-Lady category – menyasszonyi haj hosszú hajon, Poster Halloween Hair, Poster Hairstyle in the Avantgard style. Édesanyja, Jójártné Szeibert Natália masterkategóriában indult, amelyben azok indulhattak, akik régebb óta dolgoznak a szakmában. Natália 2022-es férfi full fashion számban első, titkárnői frizura, valamint hosszú hajból esküvői frizura készítésében második helyezést ért el. 

– Felemelő érzés egy kisvárosból, Siklósról anya-lánya párosként ekkora sikereket elérni úgy, hogy mindent ketten csinálunk – mondta Jójártné Szeibert Natália. A mesterfodrász elárulta, már készülnek az újabb versenyekre, bízva a további sikerekben, mert mint fogalmazott, mernek nagyot álmodni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!