A bankszámlaszám továbbra is él

2022.07.18. 20:01

Gyűlik a pénz az ikonikus virágárus, Jandó László emlékhelyére

Zsigmond József

Korábban szó volt róla, hogy Pécs város vezetősége gyűjtést szervez Jandó László, a baranyai megyeszékhely Kórház téri ikonikus virágárusának emlékhelyére, aki nemrégiben tragikus hirtelenséggel elhunyt. A gyűjtés elindult, a bankszámlaszámra érkeztek a felajánlások.  

– A Jandó László emlékének ápolására felajánlott adományok gyűjtésére létrehozott folyószámlára mindeddig valamivel több mint 300 ezer forint érkezett. A bankszámlaszám (10024003-00336255-00000330) továbbra is él, oda még várjuk az adományokat. A megjegyzésbe kérjük beírni a Jandó László nevet – közölte a városháza sajtóosztálya megkeresésünkre, hogy mennyi pénz jött eddig össze a megadott bankszámlára.

Mint korábban a városháza megemlítette, az adományokból a város emblematikus virágárusának méltó emléket szeretne állítani. Szerettük volna megtudni, hogy pontosan milyen emlékhelyet terveznek, arra azt a választ kaptuk, hogy az emlékhelyre kidolgozott javaslatokat elsőként Jandó László családjával egyeztetik majd, a közvéleményt csak a családdal történt egyeztetést követően tájékoztatják a tervezett emlékhely részleteiről. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!