Három gyermek maradt félárván

2022.07.28. 13:41

A tragédia után elkél a segítség: pénzt gyűjtenek a Dunába fulladt férfi családjának

Zsigmond József

Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő

Dunába fulladt egy apuka Kölkednél – számoltunk be róla a napokban. A férfi a családjával a homokpadon fürdőzött, amikor hatéves kisfia a vízbe esett, ő azonnal utána ugrott, ám önerőből nem tudtak kiúszni. Egy másik fürdőző a segítségükre sitetett, a kisfiút sikerült kimenekíteni, ám az édesapa elmerült, megfuladt.

Töttös község önkormányzatának Facebbok-oldalán egy közlemény jelent meg, amelyen a helyi német önkormányzat közleményét jelenítették meg.

Kérjük, aki teheti támogassa a családot, ahol az anyuka (volt töttösi lakos) árván maradt három gyermekével miután a hős édesapa, gyermeke megsegítése közben Kölkednél a Dunába fulladt 2022. 07. 23-án. Az alábbi bankszámlaszámra tudják támogatást küldeni. Bank: Takarékbank Zrt 50400072-11587118.

Az egyik hozzászólásban az önkormányzat azt írta: „ez a bankszámlaszám az elhunyt nevén volt, de feleségével közösen használták, így az özvegy is hozzá tud férni a számlához, eljuthat hozzá a segítség. A számlatulajdonos neve: Mihálovics László. Aki szeretné támogatni a családot a fenti bankszámlaszámon megteheti.”  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!