Villány

2022.08.25. 10:29

Túrákat szerveznek a „zöld városban”

Zs. K.

 Több programot is szervez a villányi önkormányzat augusztus végére a Zöld Város Projekt keretében. Mint arról korábban beszámoltunk, a Zöld Város Projekt („Zöldítő első lépések Villányban az ökotudatos város kialakításhoz”) infrastrukturális része már megvalósult, ennek keretében újult meg többek között a Rendezvénytér melletti játszótér, a művelődési ház előtti Eislingen tér, a Baross Gábor utca, és az iskola előtti Mandulás tér is. A pályázat keretében még két természetjáró túrára, és egy környezettudatossággal kapcsolatos előadásra kerül sor. 

Augusztus 29-én 9 órától a Villányi hegység növény- és állatvilágát, illetve természeti értékeit bemutató túrára invitálják az érdeklődőket. A program során a résztvevőknek bemutatják a Zöld Város Projekt érintett helyszíneit is. 

Augusztus 30-án 17 órakor „házi” energetikai és környezeti napot tartanak 4 órás szakmai tanácsadással a villányi művelődési házban. A programok ingyenesek, minden érdeklődőt szeretettel várnak. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!