Soha nincs csend

2022.10.24. 19:37

A fűnyírás helyét a fahasogatás vette át, írta olvasónk

Eddig a fűnyírás miatt bosszankodtunk vasárnap délelőttönként, most, úgy fest, elérkezett a fahasogatás ideje. Olvasónk neki is keseredett – és kendőzetlenül megírta véleményét.

bama.hu

Csak azt nem értem, hogy egy lakóövezetben, ahol tudni lehet, hogy az emberek hétvégén pihenni szeretnének, miért kell ezt az irdatlan zajt hallgatniuk, a családi ebéd készítése közben. Rendkívül kellemetlen. Tudom, tehetnék feljelentést, de én nem az a típusú ember vagyok. Próbálok megértő lenni, de egyre nehezebb.

Ráadásul most vasárnap hasogató már reggel fél nyolckor rákezdett, és meg sem állt tízig. Sok fa volt a kertjébe behordva, el is fáradhatott benne, mert utána nekiállt főzni – nyitott ablakkal, úgyhogy a környék végighallgathatta a leggagyibb magyar zenék válogatását is. A mix ugyanakkor neki nagyon tetszett, mert néhány dalt úgy felhangosított, hogy azt talán még a szomszéd utcában is hallották.

Nem így képzelem el a vasárnapjaimat, az már egyszer biztos.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!