Folytatódnak az MCC előadásai

2022.11.20. 19:39

A miniszterelnökről írt könyvét mutatja be a francia történész

M. R.

20221025 Szekszárd Nornan Naimarka (képen) Stanford Egyetem „Robert and Florence McDonnell” professzora és Lénárd Sándor jogász, közgazdász beszélgetése az MCC szekszárdi irodájában. " A nemzeti szuverenitásért vívott harc nem zárult le Közép-Kelet-Európában." Fotó: Kiss Albert KA Tolnai Népújság

Fotó: Kiss Albert

Az év utolsó hónapjaiban is több programot tartanak a Mathias Corvinus Collegium pécsi képzési központjában. November 25-én, pénteken 18 órától Thibaud Gibelin francia történész, politológus mutatja be Orbán Viktor győzelemre játszik című könyvét. November 30-án, szerdán, szintén este hattól Fülöp Ákos, az MCC Sport és Teljesítmény Műhelyének vezetője ad betekintést a sportban való mentális teljesítményfokozás lehetőségeibe. December 5-én, hétfőn hattól dr. Gallai Sándor, az MCC Társadalompolitikai Iskola vezetője és Móczár Gábor, a Nemzeti Örökség Intézete főigazgatója beszélgetnek a kettős állampolgársággal Egy magyar nemzet van címmel.

December 8-án, csütörtökön, ezúttal 17 órától Böszörményi-Nagy Gergely Nonkonform című könyvének bemutatójára kerül sor.

December 13-án, kedden, szintén öttől a „Klímapolitika és gazdasági fejlődés – fenntarthatósági célok és perspektívák Magyarországon” című beszélgetésen vehetnek részt az érdeklődők. A program meghívott vendégei Toldi Ottó, a Klímapolitikai Intézet kutatásvezetője, illetve Hollósi Dávid, az MKB Bank Nyrt. és Takarékbank Zrt. agrár- és élelmiszeripari üzletág ügyvezető igazgatója lesznek. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!